Parfum Floral Oriental Cald Condimentat Unisex FM 922

 

FM 922 parfum clone Tom Ford Jasmin Rouge replica de parfum

PURE Royal 922 parfum unisex. Acest parfum miroase a iasomie și frunze verzi umede, un fel de iasomie după o ploaie. Nu este un parfum oriental floral traditional, deoarece este profund, dar nu greu.
Mirosul parfumului este un amestec armonios de iasomie bogată, condimente calde și chihlimbar delicios. Se deschide cu o explozie de floare de portocal, care este însoțită rapid de aroma îmbătătoare a iasomiei. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, dezvăluie note florale de inimă de trandafir și ylang-ylang, adăugând profunzime și complexitate. Notele de bază de chihlimbar și piele creează o aromă luxoasă și seducătoare.
Acest parfum luxos este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care emană încredere și alură. Este perfect pentru cei care apreciază opulența și se bucură să lase o impresie de neșters. Căldura sa o face deosebit de atrăgătoare în lunile mai reci, în timp ce natura sa senzuală o face la fel de atrăgătoare într-o seară de vară. Notele opulente ale parfumului il fac o alegere ideala pentru ocazii speciale sau serile romantice.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Jasmin Rouge. FM 922 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: floare portocalie, note cu frunze, dianthus.
Note de mijloc: ylang-ylang, iasomie, trandafir.
Note de bază: lemn de cedru, mosc, chihlimbar.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: neclar, profund.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170922

Un comentariu:

  1. Anonim10:45

    Parfumul este iasomie profundă, cremoasă și pudrată. Notele sunt clar exotice. Il consider cel mai frumos parfum floral modern. Acesta este mirosul primăverii.
    Oricine, care va spune că asta nu miroase a iasomie, nu a mirosit niciodată iasomie reală. Este cel mai bun parfum de iasomie.

    RăspundețiȘtergere