Parfum Oriental Gourmand Ispititor Unisex FM 923

 

FM 923 parfum clone Tom Ford Noir pour Femme replica de parfum

PURE Royal 923 oriental parfum unisex. Este un parfum dezarmant care emana un miros dulce si cald. Acest parfum este un amestec atractiv de note florale, orientale și gurmande, creând un miros fermecător.
Mirosul acestui parfum este cel mai bine descris ca fiind bogat, cald și gurmand. Se deschide cu note de vârf de bergamotă, portocală amară și ghimbir, care conferă parfumului o lovitură fermecătoare și plină de gust. Pe măsură ce parfumul se instalează, ies la iveală notele de inimă de trandafir, iasomie și cardamom, adăugând o dulceață delicioasă și cremoasă. În cele din urmă, notele de bază de vanilie, chihlimbar și lemn de santal oferă un traseu seducător și de lungă durată.
Parfumul este potrivit în special pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă, deoarece aura sa caldă și confortabilă completează perfect vremea rece. De asemenea, este potrivită pentru ținute de seară și ocazii speciale în care doriți să lăsați o impresie de durată.
Acest parfum este conceput pentru indivizi încrezători și sofisticați care apreciază eleganța și luxul. Se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care au un gust rafinat în parfumuri și care se bucură să se răsfețe cu lucrurile mai fine din viață.
Cand vine vorba de asortarea unei tinute cu acest parfum, cel mai bine este sa optezi pentru ceva la fel de elegant si glamour. Cheia este să alegi o ținută care emană rafinament și se potrivește cu natura dezarmantă a parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Noir pour Femme. FM 923 este un parfum orientale cu o notă gourmandă.

Note de arome: 
Note de vârf: note citrice, note condimentate, scorțișoară, dianthus, ghimbir, cardamom, note fructate.
Note de mijloc: note lemnoase, note florale.
Note de bază: chihlimbar, mosc, note pudrate.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: fermecător, ispititor, dezarmant.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170923

Un comentariu:

  1. Anonim10:40

    Cred că parfumul este grozav. Pentru mine este elegant, dar nu prea greu. Un parfum care probabil va multumi publicul larg si are ceva unic. Pentru mine este parfumul de Crăciun. Dulceața pe care o aduce vanilia este minunat de cremoasă și mă face să mă simt bine când port acest parfum. Parfum mai potrivit pentru o întâlnire sau seară specială decât pentru utilizarea zilnică.

    RăspundețiȘtergere