Parfum Lemnos Floral Dulce Unisex FM 924

 

FM 924 parfum clone Tom Ford Noir Extreme replica de parfum

PURE Royal 924 parfum unisex. Mirosul său poate fi descris ca un amestec bogat și opulent de note calde și picante, creând un miros aromat irezistibil.
Parfumul se deschide cu o explozie de citrice, inclusiv mandarina și neroli. Pe măsură ce mirosul se instalează, notele de inimă de șofran, cardamom și nucșoară sunt în centrul atenției, adăugând o notă de condiment exotic și profunzime compoziției. Notele de bază de chihlimbar, lemn de santal și vanilie oferă un finisaj neted și cremos, lăsând o impresie de durată, care este atât elegantă, cât și prietenoasă.
Natura sa caldă și primitoare îl face deosebit de potrivit pentru anotimpurile de toamnă și iarnă, când sunt favorizate mirosurile confortabile și intime. În ceea ce privește timpul zilei, acest parfum miroase seara și noaptea, sporind alura și atractivitatea purtătorului.
Acest parfum este conceput pentru indivizii care emană încredere și prietenos. Parfum de noapte sau întâlnire. Vei mirosi irezistibil și vei simți regele sau regina nopții.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Noir Extrɘme. FM 924 este un parfum lemnos cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, neroli, șofran, cardamom, nucșoară.
Note de mijloc: trandafir de Damasc, iasomie, floare de portocal, note florale, lemn de cedru.
Note de bază: chihlimbar, lemn dulce, lemn de santal, vanilie, lapte.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: casual, deschis, prietenos.

Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170924

Un comentariu:

  1. Anonim09:57

    Parfumul este picant, cald. Parfumul este și fructat, dar foarte echilibrat și deloc proaspăt, dar minunat de dulce. Vanilia este minunat de blândă și afumată datorită notelor lemnoase și rășinilor. Șofranul și cardamomul se alătură rapid și completează această creație grozavă. Un parfum cu adevărat grozav și ușor de iubit. Mirosul durează toată ziua.

    RăspundețiȘtergere