Supliment Alimentar Hemoglobin

 

Compoziția activă de micro nutriențI
Folosiți ajutorul deplin al Mamei Natură și alegeți Hemoglobina - supliment alimentar care ajută mai multe sisteme ale corpului. Ajutați-vă corpul și îmbogățiți-l cu mulți micro nutrienți esențiali și ingrediente cheie. 
Sprijină producția corectă a celulelor roșii din sângeși a hemoglobinelor. Este un supliment alimentar în capsule, pe bază de substanță activă compusă din micro nutrienți în cea mai bună formă biodisponibilă, care ajută eficient nivelul adecvat de hemoglobine. Conține fier organic și ingrediente cheie necesare pentru regenerarea globulelor roșii din sânge, suplimentat cu aditivi funcționali din extracte din plante pentru susținere sistemul digestiv în procesul de absorbție de fier din alimente. Compoziția preparatului a fost concepută pentru a utiliza potențialul micro nutrienților în mai multe sisteme ale corpuilui și în condiții de cerere crescută de fier, mai ales în perioadele de activitate intensă a corpului, sau la o dietă care conține o cantitate mică din acest element (de exemplu, dieta vegetariana). Riboflavina contribuie la menținerea metabolismului normal al fierului.
Ajută la menținerea nivelului corect de celule roșii din sânge. Fierul ajută la producerea corectă de celule roșii și de hemoglobine.
Administrați 1 capsulă la micul dejun și 1 capsulă la cină. De fiecare dată cu un pahar cu apă! Nu depășiți doza zilnică recomandată.

44 g | UN SISTEM DE 30 DE ZILE 60 CAPSULES
Cod: 801112
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu