Nutricode Aloe Vera Supliment Alimentar

 

Aloe Vera conține nutrienți benefici, inclusiv vitamine, minerale și antioxidanți.
Reduce oboseala cronică și epuizarea, cu blândețea și puterea aloe vera încapsulată în Aloe Vera Nutricode. Ingredientele perfect selectate și combinate pot îmbunătăți, de asemenea, funcționarea sistemului imunitar și nervos, precum și menținerea funcțiilor psihice.
O compoziție de concentrat de aloe vera, enzimă proteolitică - papaină și un complex de vitamine atent selectate. Compușii activi de vitamina C, niacină, acid pantotenic, riboflavină, vitamina B6 și vitamina B12 susțin metabolismul energetic, reducând oboseala și epuizarea. Vitamina C și vitaminele B ajută la îngrijirea sistemului imunitar și al celui nervos.
Aloe Vera conține o gamă largă de nutrienți benefici, inclusiv vitamine, minerale și antioxidanți. Acești nutrienți lucrează împreună pentru a susține un sistem imunitar sănătos, pentru a promova o digestie sănătoasă și pentru a menține pielea sănătoasă.
Aloe Vera este o plantă versatilă care a fost folosită de secole în medicina tradițională. Acum, suplimentele cu Aloe Vera au devenit din ce în ce mai populare ca o modalitate naturală de a susține sănătatea generală și starea de bine.

29 g | UN SISTEM DE 30 DE ZILE 60 CAPSULES
Cod: 801156
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu