Nutricode Maca Supliment Alimentar

 

Suplimentul alimentar Maca potențiale pentru sănătate.
Maca este o legumă rădăcină care crește în Anzii înalți din Peru. Maca a fost folosită în mod tradițional ca afrodisiac natural și pentru îmbunătățirea fertilității. Poate ajuta la îmbunătățirea calității spermei la bărbați și la creșterea libidoului pentru bărbați.
Acest supliment poate îmbunătăți menținerea nivelului adecvat de testosteron în sânge și poate proteja împotriva stresului oxidativ. Susține fertilitatea și funcțiile de reproducere. Pudră de rădăcină de Maca, cunoscută și sub numele de ginseng andin, precum și concentratul de stridii și lăptișor de matcă. Puternicul antioxidant Vitamina E sprijină reducerea stresului oxidativ. Zincul, ajută menținerea nivelurilor adecvate de testosteron.
Luarea suplimentului alimentar cu maca poate oferi o serie de beneficii potențiale pentru sănătate, inclusiv energie îmbunătățită, echilibru hormonal, dispoziție, fertilitate și funcția creierului. Ca și în cazul oricărui supliment, este important să discutați cu furnizorul de asistență medicală înainte de a adăuga maca în dieta dumneavoastră.

36 g | UN SISTEM DE 30 DE ZILE 60 CAPSULES
Cod: 801155
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu