Parfum Citric Aromatic Acvatic Bărbați FM 134

FM 134 parfum clone Giorgio Armani Acqua di Gio replica de parfum
PURE 134 parfumuri citric pentru bărbați. Parfumul este un captivant care întruchipează esența mării. Este un parfum aromat și acvatic care evocă un sentiment de prospețime și rafinament.
Parfumul se deschide cu note de vârf revigorante de bergamotă, neroli și mandarină verde, care îi conferă o senzație vibrantă și energică. Pe măsură ce se instalează, notele de inimă de iasomie, rozmarin și curmal adaugă o notă de eleganță florală. În cele din urmă, notele de bază de paciuli și lemn de cedru creează un parfum cald și senzual.
Natura sa ușoară și proaspătă face parfumul deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când vremea este caldă. Este perfect pentru ieșirile ocazionale, setările de birou, pentru că îți amintește de briza oceanului și de la malul mării.
Acest parfum este conceput pentru omul modern care apreciază libertatea și viața.
Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa se potriveasca cu acest parfum, opteaza pentru un ansamblu usor, dar stilat.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Acqua di Gio. FM 134 este un parfum citrice cu o notă de mandarină.

Note de arome: 
Note de vârf: portocală amară, lămâie, bergamotă.
Note de mijloc: rozmarin, iarbă de mare, violetă.
Note de bază: patchouli, cedru, ambră.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: modern, vesel.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100134
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu