Parfum Floral Oriental Cacao FM 183

FM 183 parfumul miroase a Paco Rabanne Black XS For Her analogic
PURE 183 parfum floral pentru femei. Parfumul se deschide cu o explozie de note dulci și fructate. Inima parfumului este un amestec floral, care adaugă o notă de feminitate parfumului. În cele din urmă, notele de bază oferă parfumului un finisaj cald și senzual care persistă pe piele.
Parfumul este un parfum seducător și provocator, care este perfect pentru o ieșire de noapte sau orice ocazie care necesită puțină îndrăzneală. Parfumul este conceput pentru a lăsa o impresie de durată, făcându-l o alegere excelentă pentru femeile care doresc să iasă în evidență din mulțime. Este o noapte, petrecere, miros de iarnă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Black XS for Her. FM 183 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: afine, piper roz, tamarind.
Note de mijloc: violetă neagră, cacao, trandafir, spânz.
Note de bază: patchouli, vanilie, lemn de massoia.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: intens, puternic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100183
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim13:21

    Este un parfum extraordinar. Recomand persoanelor amatoare de parfumuri dulci-picante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul meu parfum oriental floral serios. Cunosc acest parfum de mult timp, il port des, parfumul este un reprezentant onorific permanent in colectia mea. Combinația optimă de acru și dulceață, notă echilibrată de piper roz, pe care pur și simplu o ador! Probabil că o voi cumpăra din nou, pentru că am o sticlă pe jumătate goală și mă bucur din când în când de acest parfum.

    RăspundețiȘtergere