Parfum Fougere Aromatic Bărbați FM 43

FM 43 parfum replica Hugo Energise dupe
PURE 43 parfum fougere pentru bărbați. Amestecul său unic de note proaspete și ascuțite, face din acest parfum un parfum modern și dinamic. Fabricat cu un amestec perfect de note aromatice și citrice, creează un miros unic care este obligat să lase o impresie de durată.
Mirosul se deschide cu o explozie de note de vârf răcoritoare, inclusiv mandarine, kumquat și piper roz, care oferă un picior plin de gust și plin de viață. Pe măsură ce parfumul se instalează, notele de inimă de coriandru și cardamom aduce un miros picant și aromat, adăugând profunzime și complexitate compoziției. În cele din urmă, notele de bază de lemn de jacaranda și piele oferă o atingere senzuală și masculină, echilibrând profilul general al parfumului.
Parfumul este un versatil care poate fi savurat pe tot parcursul anului, dar se desfășoară în special în anotimpurile mai calde. Caracterul său atrăgător și energic face ca parfumul să fie ideal pentru primăvară și vară, completând atmosfera luminoasă și însorită din acele vremuri.
Acest parfum este conceput pentru bărbatul modern, dinamic, care emană carisma și îmbrățișează un stil de viață activ.
Când vine vorba de alegerea hainelor care să completeze acest parfum, cel mai bine este să optezi pentru un stil care să reflecte caracterul său contemporan și energic.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Energise. FM 43 este un parfum fougere cu o notă ferigă.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, kumquat, piper roz.
Note de mijloc: coriandru, frezie, cardamon.
Note de bază: note de piele, lemn de jacaranda.

Categorii de parfum: fougere.
Caracter: energizant, captivant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100043
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Un comentariu:

  1. Anonim12:38

    Plin de energie, echilibrat, consistent. Un parfum pentru barbati puternici. Persista foarte bine, seara cand vine de la servici inca il simt in urma lui. Imi place.

    RăspundețiȘtergere