Parfum Floral Fructat Proaspat FM700

FM 700 parfumul miroase a Lanvin Eclat d'Arpege echivalent
PURE 700 parfum floral pentru femei. Mirosul său poate fi descris ca fiind dulce și tăcut, dar nu prea dulce, nimic prea puternic sau prea ușor.
Parfumul se deschide cu note de vârf strălucitoare de lămâie și măr, care vă ridică instantaneu spiritul. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, notele de inimă de lacramioare și bujor se dezvăluie, adăugând o notă de dulceață și senzualitate. În cele din urmă, notele de bază de chihlimbar, mosc și cedru creează o urmă caldă și feminină care persistă pe pielea ta.
Parfumul este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când aerul este cu un sentiment de bucurie și vitalitate. Este perfectă pentru îmbrăcămintea în timpul zilei, indiferent dacă mergi la birou sau te bucuri de prânz cu prietenii sau colegii. Compoziția sa ușoară și revigorantă o face ideală pentru vremea mai caldă, deoarece oferă un efect revigorant și înălțător.
Acest parfum este conceput pentru o femeie modernă și grațioasă. Când vine vorba de asortarea unei ținute cu acest parfum, gândiți-vă la haine ușoare și aerisite, care oglindesc esența parfumului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului d'Arpege. FM 700 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie, măr, frunze de violete
Note de mijloc: bujor, lăcrămioară
Note de bază: lemn de santal, mosc, chihlimbar

Categorii de parfum: floral
Caracter: feminin, senzual
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100700
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim19:42

    E un parfum fin, suav, subtil, delicat, miroase bine. Desi nu e foarte persistent, e placut mirosul si-ti da o senzatie de prospetime! Produsul de aici e exact la fel ca originalul si la mine persista o zi intreaga...daca imi dau pe par il simt si a doua zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:02

    Un parfum de primavara bun, placut pentru femeie, atunci cand iti doresti arome de flori cat mai repede. În general, iubesc bujorul, lasă o senzație de un fel de răcoare. Parfumul este dulce, dar nu prea dulce.

    RăspundețiȘtergere