Supliment Alimentar Vit-D3 Drops

 

Ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar, precum și la absorbția calciului și a fosforului. Susține menținerea sănătății dinților și oaselor, precum și nivelul adecvat de calciu din sânge. Vitamina D3 conținută în preparat este obținută din materii prime de cea mai înaltă calitate - alge cultivate în Europa. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Se estimează că aproximativ 80% din vitamina D a organismului care crește imunitatea este produsă prin sinteza pielii sub influența razelor solare1. Eficacitatea sa depinde de mulți factori, inclusiv latitudine, înnorare, nivelul de poluare a aerului, vârstă sau ten. Prin urmare, pentru a oferi o doză adecvată de așa-numita vitamină solară indiferent de condițiile meteorologice sau de caracteristicile individuale, Institutul Național pentru Alimentație și Nutriție (Polonia) recomandă suplimentarea acesteia atât copiilor, cât și adulților pe tot parcursul anului.

Copii cu vârsta peste un an - 2 picături pe zi, adulți - 5 picături pe zi. Măsurați doza folosind un picurător aplicând picăturile pe o linguriță. Luați înainte de masă. Agitați înainte de folosire.
Volum: 10 ml
Cod: 801204

2 comentarii:

  1. Anonim22:18

    Sunt un birou. O analiză efectuată în vară a relevat o penurie acută de vitamina D. Endocrinologul a prescris o doză zilnică de Vit D la o doză de 5000 UI. Eu iau vitamina D3 continuu timp de 5 luni, 5 mii de unități. Mă simt bine acum.
    Din lipsa acestei vitamine există 17 tipuri de cancer, s-a dovedit deja. Poate fi obținut numai atunci când soarele este la zenit și stai cu 30 de minute cât mai gol posibil, în acest caz vei primi 2000 UI. Vitamina D3 joacă un rol important pentru sistemul imunitar, fără ea, îmbătrânirea vine mai repede, pentru femei în acest sens este importantă, lipsa menopauzei fiind mai rapidă. Cred că 10.000 UI sunt doze normale, mai ales iarna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vitamina D09:21

    Vitamina D provine în principal din soare, motiv pentru care este adesea denumită „vitamina soarelui”. Când pielea absoarbe lumina soarelui, sintetizează razele UVB în vitamina D.
    Diferența dintre vitamina D, vitamina D2 și vitamina D3 !!!
    Vitamina D este de fapt disponibilă în două forme: vitamina D2 și vitamina D3, iar diferența principală este doar sursa. În timp ce D2 este fabricat din plante și ciuperci (și adesea tipul care este inclus în laptele fortificat, pâinea și cerealele), D3 este creat din produse de origine animală și este cel mai similar cu cel care este produs în mod natural de organism prin expunerea la lumina soarelui. Datorită acestei familiarități, majoritatea medicilor și nutriționiștilor recomandă suplimentarea cu vitamina D3.
    Beneficiile vitaminei d3. Oase puternice, tensiune arterială scăzută, bună dispoziție, posibilă prevenire a cancerului. Vitamina D3 stimulează pancreasul și declanșează procesul de producere a insulinei.
    Deși vitamina D3 este o opțiune fără prescripție medicală, este un hormon și trebuie administrată numai cu îndrumare a medicului. Un simplu test de sânge poate determina dacă sunteți deficitar și aveți nevoie de concentrații mai mari decât cele normale zilnic.

    RăspundețiȘtergere