Parfum Frivol Chypre Fructal Femei FM 811

PURE Royal 811 parfumul miroase a Yves Saint Laurent Mon Paris
PURE Royal 811 parfum pentru femei. Parfumul are un parfum floral chypre modern cu nuanțe fructate și lemnoase. La început, mirosul este dulce și puternic. Mai târziu, parfumul devine ușor proaspăt, moderat dulce, dar nu greu.
Acest parfum feeric este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Notele sale fructate și florale îl fac deosebit de atrăgător în sezonul de primăvară și vară, când vremea este mai caldă. Caracterul vibrant și energic al parfumului completează perfect zilele însorite și adaugă o notă revigorantă. Mai mult, parfumul său seducător îl face potrivit pentru ținute de seară, adăugând un plus de alură ocaziilor speciale sau întâlnirilor romantice.
Parfumul este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare și sofisticată. Parfumul întruchipează un sentiment de eleganță și alura atemporală, făcându-l o alegere ideală pentru femeile care doresc să lase o impresie de durată. Indiferent dacă participați la un eveniment formal, ieșiți la o cină romantică sau pur și simplu doriți să vă simțiți încrezător și confortabil pe tot parcursul zilei, acest parfum este însoțitorul perfect. Amestecul său de note fructate, florale și lemnoase creează o compoziție armonioasă, care rezonează cu dorința femeii moderne de rafinament și senzualitate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Mon Paris. FM811 este un parfum chypre cu note de fructe.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, pere, zmeură.
Note de mijloc: iasomie, floare de portocal, trandafir.
Note de bază: chihlimbar, paciuli, mosc.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: proaspăt, frivol, neinhibat.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170811
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. dulce13:42

    Miros frumos, încântător, dulce și cochet. Miroase foarte puternic în prima oră, dar după aceea, se înmoaie frumos. Probabil cel mai îndelungat parfum pe care îl dețin. Cred că majorității oamenilor le va plăcea acest parfum. Perfect pentru orice ocazie și orice perioadă a anului. Recomand cu tărie oricui îi place parfumul cu cele mai bune elemente de fructe dulci și florale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20:53

    Acesta este cel mai bun parfum vreodată. Îl caut pe cel potrivit de ani de zile. Este intens, dar nu agresiv. Miroase puternic, dar se înmoaie și miroase minunat după aproximativ 20 de minute. Primeam complimente și un miros nu prea puternic. Personal îl port pentru ocazii speciale. O necesitate pentru femeile care doresc să fie sexy și feminine.

    RăspundețiȘtergere