PURE 239 Parfum Floral Oriental Femei

PURE 239 parfumul miroase a Burberry The Beat analogic
FM 239 parfum pentru femei. Cu note vibrante și energice, acest parfum împrospătează aerul din jurul tău. Pulsează cu un amestec armonios de citrice gustoase, condimente aromate și flori exotice, creând o simfonie de intensitate.
Mirosul parfumului poate fi descris ca proaspăt, vibrant și energic. Se deschide cu o explozie de cardamom și mandarină, ceea ce îi conferă un pic de gust. Notele de inimă dezvăluie un amestec delicat de ceai Ceylon, piper roz și campanula, adăugând o notă de feminitate și eleganță. În cele din urmă, parfumul se instalează într-o bază caldă și intensă de lemn de cedru, vetiver și mosc, creând o urmă subtilă, dar atrăgătoare.
Caracterul său proaspăt și vibrant îl face deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când vremea este mai caldă. Mai mult, calitățile sale energizante îl fac potrivit pentru ținuta de zi, indiferent dacă mergi la birou sau te bucuri de o ieșire lejeră.
Rețineți că parfumul în sine poate adăuga o notă de eleganță oricărui ansamblu de haine, așa că nu vă fie teamă să experimentați cu stilul dvs personal.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului The Beat. PURE 239 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: cardamom, piper roz, mandarină.
Note de mijloc: iris , campanula, ceai de ceylon.
Note de bază: cedru, vetiver, mosc.

Categorii de parfum: floral
Caracter: vibrant, intens.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100239
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim19:38

    Parfumul este confortabil, pudrat și foarte carismatic. Dacă cuiva îi plac aromele pudrate cu note de ceai verde, cu siguranță o să-ți placă acest parfum. Până acum, singurul parfum, care te face să vrei să cumperi mai multe sticle. Alegerea mea de preferat pentru fiecare zi. Port acest parfum FM tot timpul vara și primăvara, dar nu îl folosesc la frig, îi lipsește densitatea.

    RăspundețiȘtergere