Parfum Floral Dulce Proaspat FM 420

FM 420 parfumul miroase a Guess Women analogic
FM 420 parfum floral pentru femei. Acest parfum rafinat combină echilibrul perfect de dulceață și senzualitate, captivând pe toți cei care îl întâlnesc.
Este un parfum dulce și proaspăt. Parfumul poate fi descris ca un amestec armonios de acorduri florale și fructate. Se deschide cu o explozie de citrice proaspătă, zestă, care trezește simțurile și dă un ton plin de viață. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, se desfășoară note florale delicate. Notele de bază aduc o senzație de căldură și irezistibilă, lăsând o impresie de durată. Cu amestecul său încântător de note florale și fructate, se potrivește cu mai multe ocazii de-a lungul anului.
Mirosul său seducător este îmbunătățit sub lumina lunii, făcându-l însoțitorul perfect pentru întâlniri romantice și nopți pline de farmec. Femeia care poartă acest parfum emană încredere în sine și știe să lase o impresie de durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Guess for Women. FM 420 este un parfum floral cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: fructe roșii, mandarină.
Note de mijloc: lăcrămioară, bujor.
Note de bază: pralină, chihlimbar, mosc, carame.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: seducător de dulce, tentant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100420
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim13:48

    Este un parfum floral fructat foarte frumos. Miros proaspăt și delicat pentru o tânără sau o fată. Are un început atât de frumos și un sfârșit minunat, miroase curat și natural. Deci, poți avea încredere în el, încă de la primul pas. Un parfum foarte placut si persistent pentru vara, la un pret foarte accesibil.

    RăspundețiȘtergere