Parfum Floral Oriental Balsamic FM434

FM 434 parfumul miroase a CD Poison Girl echivalent
PURE 434 parfum floral pentru femeiEste atât dulce, cât și picant, cu un amestec de note florale și gurmande care creează o aromă unică și captivantă. Mirosul este senzual și atrăgător, cu o notă de mister care îl face să iasă în evidență față de alte parfumuri de pe piață.
Acest parfum feeric este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Notele sale fructate și florale îl fac deosebit de încântător în timpul primăverii și verii, când vremea este caldă. Cu toate acestea, nuanțele senzuale de vanilie și boabe de tonka o fac potrivită și pentru serile mai răcoroase și chiar pentru anotimpurile mai reci.
Este un parfum statement care este perfect pentru femeile încrezătoare și îndrăznețe care doresc să facă impresie.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Poison Girl. FM 434 este un parfum florale cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: portocală, grapefruit, lemn dulce
Note de mijloc: trandafir, floare de portocal, lăcrămioară, iris
Note de bază: lemn de santal, vanilie, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: îndrăzneț, care dă dependență
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100434
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

2 comentarii:

  1. Anonim13:28

    Este un parfum foarte placut si persistent doar de iarna. Sincer, cred ca e cel mai frumos parfum pe care l-am mirosit vreodata. Doar daca locuiesti undeva unde e racoare si vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:55

    Un parfum pentru întâlniri romantice. Aroma-cameleon. Parfumul are un miros ușor diferit iarna și vara. Iarna, există vanilie mai confortabilă cu un trandafir, vara se deschide mai frumos - un miros mai amar și mai bogat, mai multe fructe citrice. M-am gândit multă vreme dacă să cumpăr sau nu. Însă, prețul pentru acest parfum este foarte bun în magazinul online, așa că am decis să-mi reînnoiesc colecția de parfumuri. Nu regret că am cumpărat. Chiar și acum, în vara fierbinte, portocalele și vanilia miroase frumos și elegant. Pentru toți iubitorii de gurmanzi dulci, este cu siguranță timpul să testăm...

    RăspundețiȘtergere