Crema Activă pentru Ochi Eye Complex

Crema Activă Pentru Ochi Eye Complex
Compoziția perfectă a materiilor prime de cea mai înaltă calitate reface și hidratează pielea delicată din jurul ochilor. Crema ușoară luminează cearcănele de sub ochi, redând elasticitatea și fermitatea
pielii. Îmbinarea fenomenală a ingredientelor – complexul unic L.C.G.S. MC 8.0, cofeina, acidul hialuronic cu masă moleculară scăzută și extractul de Albizia julibrissin și rutozidul – are efect asupra așa-numitelor riduri "laba gâștii", redând fermitatea pleoapelor superioare ale ochilor. Crema Activă pentru Ochi Eye Complex va reda o strălucire extraordinară aspectului tău.
Compoziția ideală de ingrediente inovatoare are grijă de pielea delicată din jurul ochilor:
L.C.G.S MC 8.0 – radiațiile UV și lumina albastră au un efect advers asupra pielii sensibile din jurul ochilor, provocând stres oxidativ și, de asemenea, contribuind la apariția ridurilor de expresie. Din acest motiv, crema a fost îmbogățită cu un complex creat cu ajutorul mecanismelor epigenetice – L.C.G.S MC 8.0. Funcționează în două moduri: reduce efectele negative ale radiațiilor electromagnetice și ajută la regenerarea și netezirea pielii, întârziind procesul de îmbătrânire.
Complexul din extrasul de Albizia julibrissin și rutozid – stimulează sinteza colagenului și are efect asupra procesului de regenerare a pielii, netezind în mod vizibil ridurile "laba gâștii". În plus, are un efect de lifting asupra pleoapelor superioare ale ochilor, înălțându-le în mod vizibil.
Acidul hialuronic cu masa moleculară mica – este absorbit rapid în piele, sporind aftel fermitatea pielii și îmbunătățind elasticitatea acesteia.
Peptida ciclica si ectoina – hidratează profund și reduce vizibil ridurile, crescând fermitatea pielii.
Cofeina– stimulează microcirculația sangvină, luminând ușor cearcănele inestetice de sub ochi.
Ochii sunt oglinda sufletului. Nu lăsa ca deficiențele pielii să îți afecteze strălucirea interioară, reflectându-te în ea ca în cel mai pur diamant. Formula inovatoare a Crema Activă pentru Ochi Eye Complex hidratează în profunzime, redând elasticitatea pielii, reducând vizibil ridurile și diminuând cearcănele. Nimic nu îți va îngriji mai bine pielea delicată din jurul ochilor decât prețioasa inovație din familia UTIQUE.

Volum: 20 ml
Cod: 502028

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu