Cremă Avansată de Noapte Age Control

Cremă Avansată De Noapte Age Control
Datorită bogăției ingredientelor active selectate, cu puternic efect anti-îmbătrânire, care intră în profunzime în piele în timpul somnului, te vei trezi în fiecare dimineață cu un ten hidratat, regenerat
și neted. Formula atent concepută conține complexul revoluționar L.C.G.S MC 8.0 special selectat pentru FM WORLD, care, datorită combinației sinergice dintre extractul derivat din floarea-de-colț alpină și untul de shea, are un efect puternic de ridicare, redând elasticitatea și întârziind eficient procesul de îmbătrânire a pielii. Crema luminează delicat pielea și îmbunătățește în mod eficient aspectul acesteia, reducând ridurile de expresie și ridicând pielea din zona gâtului. În sfârșit tenul tău va deveni mai elastic, hidratat și cu un aspect fantastic. În cele din urmă, își va recâștiga strălucirea naturală datorită regenerării și hrănirii sale în profunzime. Cremă Avansată de Noapte Age Control îmbunătățește aspectul tenului tău, făcându-te să arăți din ce în ce mai bine.
Ingrediente revoluționare care intră în profunzime în piele în timpul nopții:
L.C.G.S MC 8.0 – formula atent concepută a cremei conține un complex inovator bazat pe studiile epigenetice, care a fost special selectat pentru FM WORLD. Acesta se bazează pe sinteza a două proteine cheie pentru un aspect tânăr: fibronectina, care interacționează, printre altele, asupra colagenului și proteoglicanilor, și proteina p53 implicată în reînnoirea AND-ului. Datorită acestui fapt, are proprietăți puternice antiîmbătrânire, având un efect regenerant și netezitor asupra pielii.
Cea mai nouă și mai blândă generație a derivatului din vitamin A reprezintă, în prezent, una dintre cele mai eficiente substanțe anti-rid, dând strălucire tenului și îmbunătățind în mod eficient aspectul acestuia.
Extractul din floarea-de-colț alpină contracarează efectele stresului oxidativ cauzat de poluarea aerului și radiațiile ultraviolete, având un puternic efect de lifting asupra pielii din zona gâtului, ridicând în mod vizibil obrajii și netezind așa-numitele riduri “labagâștei”. Datorită lui, tenul obosit și lipsit de strălucire va fi de domeniul trecutului, iar pielea ta va deveni mai rezistentă la efectele negative ale factorilor externi responsabili de procesele de îmbătrânire.
Untul de shea – este un ulei obținut din semințele unui copac African cu denumirea de Arborele de Shea (care în Africa este considerat sacru, fiind venerat de mii de ani). Lasă pielea perfect moale și hidratată.
Cremă Avansată de Noapte Age Control este cea mai bună pază de noapte a frumuseții tale. Ingredientele puternice anti-îmbătrânire ale noii generații regenerează în profunzime, hidratând tenul, și întârziind efectiv procesul de îmbătrânire a pielii. Închide ochii și lasă-te purtată în lumea viselor, iar formula inovatoare din cremă va avea grijă de tenul tău, asigurându-i un aspect perfect.

Volum: 50 ml
Cod: 502027

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu