Serul Facial pentru Lifting Extrem Anti-Aging

Serul Facial Pentru Lifting Extrem Anti-Aging
Produse cosmetice extrem de concentrate, create pe baza unor ingrediente active de ultimă tehnologie. Complexul revoluționar L.C.G.S MC 4.0, special selectat pentru FM WORLD,
regenerează intens și netezește tenul, pregătindu-l pentru aplicarea altor produse cosmetice, și sporind efectele acestora. Combinația prețioasă de extract de caviar și oligoelemente – aur, argint și platină – are efect asupra întârzierii procesului de îmbătrânire a pielii. Combinația de lipodipeptidă cu un complex valoros de fitoestrogeni și cea mai nouă și mai blândă pentru piele generație de derivați din vitamina A intensifică acțiunea anti-rid a serului. Produsul cosmetic luminează delicat decolorările pielii, îmbunătățind în mod eficient aspectul acesteia. Contracarează înroșirea pielii, ridicând în mod vizibil conturul feței. Tenul tău va deveni în cele din urmă perfect hidratat și tensionat.
Ingrediente prețioase cu acțiune intensă:
L.C.G.S MC 4.0 – formula unică a serului conține un complex revoluționar, selectat special pentru FM WORLD, bazat pe cele mai recente cercetări din domeniul epigeneticii, denumită viitorul cosmetologiei. Are proprietăți puternice anti-îmbătrânire – regenerează intensiv și netezește pielea. Pregătește perfect pielea pentru aplicarea următoarelor produse cosmetice, acționând în mod sinergic cu ele și sporind efectul acestora.
Cea mai nouă și mai blândă pentru piele generație derivată din vitamin A – în prezent una dintre cele mai eficiente substanțe de reducere a ridurilor - luminează delicat decolorarea pielii și îmbunătățește în mod eficient aspectul pielii.
Lipopeptide – prin stimularea sintezei de elastină, contracarează subțierea pielii, ridicând în mod clar conturul feței.
Complexul valoros de fitoestrogeni – reglează funcția glandelor sebacee.
Combinația prețioasă de extract de caviar și oligoelemente – aur, argint, platină – ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, reducând vizibil ridurile.
O comoară unică printre produsele cosmeticele de întinerire de lux. Serul Facial pentru Lifting Extrem Anti-Aging va avea grija ca trecerea timpului să nu îți impacteze frumusețea. Formula puternic concentrată, revigorează intens și netezește tenul, estompând ridurilor și ridicând vizibil conturul feței. Acest produs cosmetic profesionist va îmbunătăți aspectul pielii tale, redându-i un aspect frumos și tânăr.

Volum: 30 ml
Cod: 502030

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu