Parfumuri Cremă Ruby

Parfumuri Cremă Ruby
Aceasta este o îmbinare extraordinară de note olfactive prețioase, sub forma unei creme, care este sursa senzațiilor excepționale de mângâiere simțurile. Compoziție exclusivistă, în care acordurile
iasomiei și cele de cașmir se împletesc cu aromele dulci de vanilie și chihlimbar, iar în cele din urmă apar notele luminoase de oud alb, mosc negru și lemn uscat. Aceasta este chintesența eleganței închise într-un cadru frumos. Magnetizantă, seducătoare, tentantă ... simte-o pe pielea ta. Datorită faptului că parfumurile sunt sub formă de cremă, acestea sunt extrem de persistente pentru o perioadă lungă de timp. Tot ce aveți nevoie este o cantitate mică de cremă aplicată pe piele, pentru a simți mângâierea care vă va trezi toate simțurile.
Sfat: Parfumul se aplică cel mai bine cu degetele în locurile unde sângele pulsează și corpul menține căldura, și anume: în interiorul încheieturilor, în spatele urechilor, pe gât și în zonele de îndoire de la nivelul coatelor și genunchilor. Parfumurile vor rămâne astfel pe piele pentru o perioadă lungă de timp.

Note de arome: 
Note de vârf: emn de cașmir, iasomie, cistus
Note de mijloc: vanilie, chihlimbar, note balsamice
Note de bază: oud alb, mosc negru, lemn uscat

Categorii de parfum: orientale
Caracter: magnetic, atrăgător, seducător
Volum: 20 g
Cod: 502029
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu