Cremă pentru Bust Intens Modelatoare Ultra Firming

Cremă Pentru Bust Intens Modelatoare Ultra Firming
Pentru a răspunde nevoilor femeilor moderne, am creat o Cremă pentru Bust Intens Modelatoare Ultra Firming, intens concentrată, care reprezintă o alternativă la chirurgia estetică invazivă de
modelare a sânilor. Formula avansată conține un complex unic Volumenic Plus MC 12.0, special selecționat pentru FM WORLD, care, în combinație cu concentrațiile mari de materii prime, cu acțiune revoluționară dovedită, îmbunătățește aspectul bustului. Acesta va deveni mai ferm și vizibil mai amplu. Compoziția atent selecționată ajută la menținerea și corectarea formei bustului. De acum încolo vei iubi din nou feminitatea corpului tău.
Ingredientele atent selecționate asigură forma ideală a bustului tău:
Complexul unic Volumenic Plus MC 12.0 inspirat din medicina chineză din Orientul Îndepărtat și utilizând tehnologii inovatoare, stimulează maturarea și diferențierea celulelor adipoase și ajută procesul de stocare a lipidelor. Efectul este așa-numitul "Lipofilling Cosmetic", care mărește volumul de țesut adipos pe piept, fiind o alternativă excelentă la tratamentele de medicină estetică.
Extrasul de alge maro din familia Dictyoptales are efect asupra nutriției adipocitelor, făcând bustul vizual mai mare și mai plin.
Complexul de alge și pullulan bogat în aminoacizi, polizaharide, vitamin C și B12, fortifiază țesutul subcutanat, corectând forma bustului.
Cremă pentru Bust Intens Modelatoare Ultra Firming va evidenția ceea ce este cel mai feminin în tine. Formula avansată, dezvoltată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, are un efect deosebit asupra fermității și elasticității pielii din zona bustului, asigurând un efect vizibil de lifting. Lasă crema inovatoare UTIQUE să îți restabilească curburile voluptoase ale bustului.

Volum: 50 ml
Cod: 502031

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu