Parfum Cald Floral Oriental FM444

FM 444 parfumul miroase a DG The Only One echivalent
PURE 444 parfum floral pentru femei. Mirosul său poate fi descris ca un amestec armonios de note florale, fructate și gurmande, rezultând o aromă caldă și seducătoare.
Parfumul se deschide cu note de vârf de bergamotă și portocală dulce, creând o senzație proaspătă și dulce. Pe măsură ce mirosul se instalează, ies la iveală notele de inimă de cafea bogată și iris delicat, adăugând o întorsătură unică compoziției. În cele din urmă, notele de bază de vanilie dulce și paciuli cald oferă o aromă delicioasă, gurmandă și de lungă durată.
Bogăția și căldura sa o fac deosebit de atrăgătoare în lunile mai reci de toamnă și iarnă, adăugând o notă de confort și lux acelor zile răcoroase. Cu toate acestea, alura sa senzuală o face potrivită și pentru seri speciale sau ocazii intime, indiferent de anotimp.
Acest parfum rafinat este conceput pentru o femeie încrezătoare și modernă. Parfumul completează personalitatea ei carismatică și îi sporește alura naturală.
Cand vine vorba de alegerea unei tinute care sa completeze acest parfum, opteaza pentru ansambluri sofisticate si cochete.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului The Only One. FM 444 este un parfum floral cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, pară, portocală dulce
Note de mijloc: trandafir, iris, violetă, ylangylang
Note de bază: vanilie, mosc, paciuli, cafea

Categorii de parfum: floral
Caracter: tentant, surprinzător, cald
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100444
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:13

    Parfumul este bogat în note variate, dar nu prea dulce, ci blând, calm. Parfumul este foarte bun pentru toamna. Când frunzișul auriu a zburat deja din copaci și devine înnorat, rece în jur, parfumul decorează această lume plictisitoare cu sine. Momentan, pentru mine, acesta este cel mai bun parfum dulce, plănuiesc să îl repet în toamna viitoare. Acesta nu este genul de parfum pe care îl puteți cumpăra fără un test.

    RăspundețiȘtergere