Parfum Oriental Fructat Revigorant FM 478

FM 478 parfum clone Bottled Tonic replica de parfum
PURE 478 parfum pentru bărbați. Este un parfum foarte proaspăt, curat și puțin picant pentru vară.
Se deschide cu o explozie de note citrice și gustoase, inclusiv grapefruit, portocală amară și yuzu. Aceste note de vârf pline de viață sunt echilibrate de notele aromatice ale inimii de ghimbir, scorțișoară și geranium, adăugând o notă de căldură. Notele de bază de vetiver și acorduri lemnoase lasă o urmă de miros de durată și pasională.
Acest parfum revigorant este deosebit de potrivit pentru anotimpurile de primăvară și vară, când calitățile sale energizante și revitalizante sunt cele mai apreciate. Este perfectă pentru purtarea în timpul zilei, deoarece emană o aromă curată și înălțătoare care completează luminozitatea soarelui. Poate fi folosit la birou sau in timpul zilelor de vacanta pe plaja insorita.
Parfumul este conceput pentru barbatul pasionat si modern care apreciaza un parfum care reflecta personalitatea sa dinamica si carismatica. Asociați-l cu o ținută casual elegantă pentru un ansamblu elegant și memorabil.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bottled Tonic. FM 478 este un parfum orientale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: grapefruit, yuzu, portocală, mere verzi
Note de mijloc: geranium, ghimbir, pepene verde, scorțișoară, cuișoare
Note de bază: lemn de cedru, lemn de santal, vetiver, chihlimbar

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: revigorant, pasional, modern
Volum: 50 ml,
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100478
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu