Supliment Alimentar Collagen Pro Flex Strength System

Supliment Alimentar Collagen Pro Flex Strength System
Este un produs inovator care constă în ingrediente active de cea mai înaltă calitate, care, acționând în
sinergie, susțin considerabil starea articulațiilor și a oaselor. Conține colagen marin natural care este absorbit excelent de către corpul uman. Compoziția atent selectată susține în mod corect buna funcționare a articulațiilor – are un efect pozitiv asupra stării cartilajului, a activității mușchilor și tendoanelor și asupra menținerii oaselor sănătoase. Collagen Pro Flex Strength System vă va ajuta să aveți grijă de condiția fizică și să vă bucurați la maxim de viață.
Supliment alimentar revoluționar pentru sănătatea articulațiilor și oaselor:
  • compoziția inovatoare de ingrediente active este concepută pentru persoanele care doresc să aibă grijă de siluetă.
  • un supliment alimentar inovator, care susține funcționarea articulațiilor într-un mod complex – are impact în mod pozitiv atât asupra cartilajului articular, cât și asupra mușchilor și tendoanelor.
  • conține colagen marin natural, cu un grad înalt de purificare și cu o biodisponibilitate excelentă.
  • rețeta ultra-modernă a fost dezvoltată astfel încât ingredientele individuale să lucreze în sinergie, asigurând eficacitatea extraordinară a suplimentului.
Colagen marin natural. Colagenul este una dintre proteinele de bază găsite în organism. Este un material de construcție, printre altele al țesutului conjunctiv, pielii, articulațiilor, tendoanelor sau ligamentelor. Organismul nostru reconstruiește în mod regulat fibrele de colagen, însă, din diverse motive, acest proces poate fi afectat, de exemplu din cauza rănilor sau a vârstei înaintate.Pentru a produce Collagen Pro Flex Strength System, a fost utilizat colagen marin obținut din somonul de Atlantic. Datorită structurii mici a moleculelor, este cu siguranță mai bine absorbit de organism decât colagenul din carnea de vită sau cea de porc. Datorită acestui fapt, stimulează efectiv condrocitele să producă colagen în cartilaje, contribuind la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.
Prețioasele proprietăți ale plantei scutellaria baicalensis. 
Această plantă minunată din Asia de Est are o serie de proprietăți benefice pentru corpul uman. În China se numește “yellow gold” - aurul gabel datorită culorii rădăcinii sale, care este bogată în compuși activi - această parte a plantei reprezintă o materie primă vindecătoare. Scutellaria Baicalensis conține, printre altele, flavone tip lipofil, saponine steroidice, glicozide, precum și coenzima Q10, ceea ce îl face un antioxidant extrem de puternic. Are efecte benefice asupra articulațiilor - reduce stresul oxidativ asociat cu pierderea colagenului din cartilaje și contribuie la menținerea flexibilității tendoanelor.

Luați 2 capsule pe zi, de fiecare dată cu apă.
13,93 g, 15,22 g
Cod: 801018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu