Parfum Fascinant Lemnos Fructat FM 900

Parfum Pure Royal 900 asemanator cu Tom Ford Lost Cherry
PURE Royal 900 parfum unisex. Cireșul din sticla de parfum. Parfumul este cald, dulce și proaspăt, lemnos și fructat, sofisticat și elegant.
Îmbină diverse note pentru a crea un miros unic de cireșe. Parfumul se deschide cu o explozie de cireșe negre, migdale amare și lichior de cireșe, care creează un acord dulce și fructat. Pe măsură ce mirosul de cireșe se instalează, notele de inimă de deschidere de trandafir, iasomie și vișine, adăugând o notă de eleganță. În cele din urmă, notele de bază de boabe de tonka prăjite, lemn de santal, vetiver și cedru creează o bază caldă, dând parfumului profunzime și bogăție. Este suficient de dulce pentru a fi delicioasă, destul de lemnoasă pentru a fi caldă și suficient de proaspătă pentru a mirosi curat.
Parfumul este un parfum versatil care poate fi savurat pe tot parcursul anului, dar este deosebit de potrivit pentru toamna si iarna datorita calitatilor sale confortabile si reconfortante. Poate fi purtat atât ziua cât și seara, făcându-l o alegere versatilă pentru orice ocazie.
Acest parfum se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care apreciază mirosurile îndrăznețe și sofisticate. Combinați-l cu ținute elegante pentru a spori alura parfumului.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 900? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Lost Cherry. FM 900 este un parfum lemnoase cu o notă fructată.

Note de Pure Royal 900 parfum:
Note de vârf: cireș negru, lichior de vișine, migdale amare.
Note de mijloc: trandafir, iasomie, vișine.
Note de bază: boabe de tonka, lemn de santal, vetiver, cedru.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: parfum fascinant, unic, fermecăto.
Parfum Federico Mahora 900 inspirat din TF Lost Cherry
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170900
Federico Mahora parfum Pure Royal 900 care seamana cu Lost Cherry

Un comentariu:

  1. Parfum de cirese13:15

    Parfumul este cald și confortabil. Note plăcute de migdale și cireșe strălucitoare. În timp, notele de vârf și de mijloc cad, inclusiv cireșul, și rămân doar bucăți de lemn și condimente, ceea ce este și drăguț. Într-adevăr, popularitatea acestui parfum este justificată. Parfumul este universal, potrivit in orice perioada a anului, poate fi purtat iarna si vara. Iubitorii de cireșe și migdale îl vor aprecia.

    RăspundețiȘtergere