Parfum Fougere Matur pentru Barbati FM 483

FM 483 parfum clone Hugo Boss Bottled Infinite replica de parfum
PURE 483 Parfum fougere pentru barbatiAmestecul său proaspăt și aromat de note creează un miros distinct, care este atât atemporal, cât și nobil.
Mirosul se deschide cu note de vârf răcoritoare și pline de gust de măr și scorțișoară, care conferă parfumului o explozie proaspătă și energică. Pe măsură ce mirosul se instalează, ies la iveală o notă de inimă de lavandă și rozmarin, adăugând o notă caldă și aromată. Notele de bază de lemn de santal și lemn de măslin oferă o bază lemnoasă și pământoasă, dând parfumului un caracter nobil și masculin.
Acest parfum versatil este potrivit pentru diverse ocazii aproape pe tot parcursul anului. Notele sale proaspete de vârf o fac perfectă pentru primăvară și vară, în timp ce baza sa caldă și lemnoasă adaugă profunzime și bogăție care o fac potrivită și pentru toamnă.
Este pentru cineva care prețuiește calitatea și atenția la detalii și care vrea să facă o impresie de durată oriunde ar merge. Când vine vorba de asocierea acestui parfum cu o ținută, acesta completează atât ținuta casual, cât și cea formală. Pentru un look casual în timpul zilei, poate fi purtat cu o cămașă elegantă și blugi. Pentru o ocazie mai formală, se asortează bine cu un costum croit, adăugând o notă și alură.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Bottled Infinite. FM 483 este un parfum fougere cu o notă de levandă.

Note de arome: 
Note de vârf: măr, mandarină, portocală, scorțișoară, salvie
Note de mijloc: lavandă, paciuli, rozmarin
Note de bază: lemn de santal, măslin

Categorii de parfum: fougere
Caracter: matur, sobru, retro
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100483
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu