Parfum Floral Chypre Ambiguu FM 485

 

FM 485 parfum replica Gucci Guilty Absolute Pour Femme dupe

PURE 485 parfum pentru femei. Amintește de o plimbare de primăvară timpurie în pădure, unde florile tocmai se trezesc. Este perfect pentru femeile care apreciază parfumurile puternice, picante, cu o aromă lemnoasă și pământoasă subiacentă.
Mirosul său poate fi descris ca un amestec cald și lemnos, cu o notă de fructe și nuanțe florale. Notele dominante din acest parfum includ coacaze negre, trandafir si lemnos, creand o aroma unica si ademenitoare.
Acest parfum rafinat este potrivit pentru anotimpurile de toamnă și iarnă. Mirosul său profund și confortabil se armonizează perfect cu aerul rece și temperaturile mai reci, făcându-l o alegere ideală pentru sezonul rece.
Este perfect pentru femeile care apreciază parfumurile puternice, picante, cu o aromă lemnoasă și pământoasă subiacentă.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Guilty Absolute Pour Femme. FM485 este un parfum florale cu note de chypre.

Note de arome: 
Note de vârf: lămâie, coacăze, frunze de afine.
Note de mijloc: trandafir, floare de portocal, iasomie, piersic.
Note de bază: paciuli, lemn de cedru, chihlimbar, vanilie, fasole tonka, mușchi de stejar, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: surprinzător, ambiguu.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170485
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim12:33

    Parfumul este sofisticat și distinctiv în același timp. Parfumul este foarte original, iese în evidență, neobișnuit și în același timp frumos și feminin. Parfumul miroase bine la începutul primăverii, când încă este frig, dar temperatura este deja pozitivă.

    RăspundețiȘtergere