Parfum Floral Lemnos Tentant Femei FM 710

 

PURE Royal 710 parfumul miroase a Good Girl Gone Bad By Kilian

PURE Royal 710 parfum pentru femei. Acest parfum rafinat este un amestec armonios de note florale și lemnoase care lasă o impresie de durată.
Mirosul parfumului poate fi descris ca un buchet de flori albe împletite cu nuanțe dulci și cremoase. Notele sale de deschidere de trandafir, iasomie și osmanthus creează o atmosferă delicată și feminină, în timp ce notele de inimă de tuberoză și narcisă adaugă o notă de senzualitate și seducție. Parfumul culminează cu o bază caldă și lemnoasă, cu note de chihlimbar și lemn de cedru, lasă o urmă tentantă și încălzitoare.
Compoziția sa florală amintește de florile înflorite și de zilele însorite, făcându-l însoțitorul perfect pentru lunile calde de primăvară și vară și vremea avântată. Indiferent dacă vă plimbați pe plajă sau participați la o petrecere în grădină, parfumul vă va spori cu siguranță farmecul și încrederea feminină. Îmbrățișează-ți rebelul interior și lasă acest parfum să devină parfumul tău caracteristic, lăsând o impresie de durată.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Good Girl Gone Bad. FM710 este un parfum floral cu note lemnoase.

Note de arome: 
Note de vârf: iasomie, osmanthus, trandafir.
Note de mijloc: tuberose,narcisă.
Note de bază: chihlimbar, lemn de cedru.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: tentant, nonconformist.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170710
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim11:30

    Mirosul mă duce într-o altă lume și nu mă pot sătura! Este noul meu parfum preferat de primăvară/vară. Folosesc parfum și pentru a dormi.
    Clonele FM vă permit să obțineți o aromă similară cu cele originale pentru un preț mult mai puțin umflat.

    RăspundețiȘtergere