Parfum Floral Fructat Dulce Femei FM 835

 

PURE Royal 835 parfumul miroase a Lancome Idole

PURE Royal 835 parfum pentru femeiEste un amestec perfect de note florale, fructate și lemnoase, creând un miros armonios și dulce, dar aprins.
Mirosul acestui parfum poate fi descris ca o combinație delicată, dar puternică, de petale de trandafiri proaspete, para suculentă și iasomie luminoasă. Aceste note florale sunt frumos completate de baza caldă și senzuală de mosc și vanilie, adăugând profunzime și bogăție parfumului. Silajul și proiecția sunt mai bune decât media, iar longevitatea este fantastică pentru acest parfum.
Compoziția sa ușoară, dar atrăgătoare o face deosebit de potrivită pentru anotimpurile de primăvară și vară, adăugând o notă de lejeritate zilelor calde. Cu toate acestea, parfumul său sofisticat și dulce face ca parfumul să fie o alegere excelentă pentru lunile mai reci, aducând un sentiment de căldură și alură în aer.
Este parfumul perfect pentru femeia care este atât puternică, cât și elegantă, ambițioasă și plină de compasiune. Versatilitatea sa îi permite să fie purtat de femei de toate vârstele, de la cele tinere și vioice la cele mature și sofisticate.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Idole. FM835 este un parfum florale cu note fructate.

Note de arome: 
Note de vârf: măr, pere, bergamotă, lămâie, piersică
Note de mijloc: rinul văii, iasomie, trandafir, iris
Note de bază: lemn de cedru, paciuli, vanilie, chihlimbar, mosc

Categorii de parfum: floral
Caracter: dulce dar sălbatic
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100835
Preț Cumpărați de la FM World Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim18:49

    Parfumul este proaspăt, dulce și foarte feminin. Parfumă dulce și trandafir. Mult mosc alb, care dă o senzație de aromă moale. Parfumul umple întregul spațiu, iar pe haine durează pentru totdeauna. Îmi place foarte mult acest parfum.

    RăspundețiȘtergere