Parfum Citric Lemnos Carismatic FM 718

FM 718 parfum replica Hugo Boss Hugo Now dupe

PURE 718 parfum citric pentru bărbați. Cu amestecul său unic de note aromatice și lemnoase, creează un miros carismatic.
Mirosul parfumului poate fi descris ca o combinație proaspătă și dinamică de portocală, cardamom și coajă de lămâie, completată de nuanțe pământești și masculine de vetiver și mosc. Acest amestec armonios creează un parfum dinamic, care este atât energizant, cât și carism.
Acest parfum este perfect pentru anotimpurile de primăvară și vară. Compoziția sa proaspătă și aromată îl face o alegere ideală pentru zilele calde și însorite, fie că mergi la birou, fie că mergi în vacanță sau călătorești în țări noi pe care nu le-ai descoperit încă.
Acest parfum este conceput pentru barbatul modern si carismatic care imbratiseaza aventurile vietii. Atrage bărbații ambițioși, încrezători și le plac provocările vieții.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului New. FM 718 este un parfum citrice cu o notă lemnosă.

Note de arome: 
Note de vârf: note portocalii, lămâie, aldehidă.
Note de mijloc: măr, cardamom, iasomie.
Note de bază: vetiver, lemn de cedru, mosc.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: dinamic, carismatic.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100718
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

2 comentarii:

  1. parfumat citric10:58

    Este un miros clasic bărbătesc. Este ușor dulce, dar condimentat și parfumat citric, de asemenea, cu note de lemn blând. Acesta este un parfum curat și proaspăt pentru bărbați, care este ideal ca o zi de zi. Parfum grozav și cadou frumos pentru prieten sau soț.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfum proaspăt19:34

    Acesta este un parfum masculin și matur, modern și versatil. Este un parfum cu o notă minunată de citrice, care se usucă până la un parfum proaspăt de pădure. Este un parfum grozav, care ar putea fi purtat primăvara, vara și poate la începutul toamnei.

    RăspundețiȘtergere