Parfum Oriental Gourmand Dulce și Sărat Unisex FM 930

 

FM 930 parfum clone Jo Malone Velvet Rose & Oud replica de parfum

PURE Royal 930 oriental parfum unisex. Este un parfum dulce și savuros care te face să te simți încrezător și împuternicit. Mirosul combină opulența petalelor de trandafir cu bogăția oud-ului, creând o aromă luxoasă și seducătoare.
Parfumul se deschide cu o explozie de trandafir catifelat, delicat echilibrat cu note de cuișoare și pralină. Pe măsură ce se dezvoltă, parfumul evoluează într-un amestec cald și afumat de oud, chihlimbar și o notă de mosc senzual.
Acest parfum rafinat este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați care apreciază un parfum profund, dulce și savuros. Este perfect pentru ocazii de seară și evenimente speciale, evocând un sentiment de eleganță și glamour. Urma sa de miros de lungă durată și distinctă vă asigură că veți lăsa o impresie de durată oriunde ați merge.
Când vine vorba de asocierea acestui parfum cu o ținută, optează pentru ansambluri sofisticate și elegante. Pentru femei, o rochie mică sau un costum elegant cu pantaloni ar completa perfect alura parfumului. Bărbații pot spori parfumul purtând un costum croit sau un blazer stilat împerecheat cu pantaloni.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Velvet Rose & Oud. FM 930 este un parfum orientale cu o notă gourmandă.

Note de arome: 
Note de vârf: oud, note dulci, miere.
Note de mijloc: trandafir de Damasc, dianthus.
Note de bază: mușchi, chihlimbar, paciuli.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: apetisant, dulce și sărat.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170930

Un comentariu:

  1. Anonim16:22

    Miros superb, senzual și seducător. Deschidere mare de trandafiri, cu note dulci netede. Trandafirul și oudul îmi permit să mă răsfăț cu notele gurmande într-un fel, nu reușesc adesea cu arome mai dulci. Această combinație funcționează grozav pentru mine. Perfect pentru femei si barbat.

    RăspundețiȘtergere