Parfum Floral Fructat Cald Tentant Unisex FM 929

 

FM 929 parfum clone Jo Malone Peony & Blush replica de parfum

PURE Royal 929 parfum unisex. Parfumul este un incantator care combina esenta delicata a bujorilor cu caldura si senzualitatea pielii.
Mirosul se deschide cu o explozie de note proaspete, suculente de mere rosu, care trec incet in nuantele florale gratioase si petalele de bujor. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, atingerea subtilă a pielii adaugă compoziției o profunzime moale și atrăgătoare.
Acest parfum feeric este perfect pentru anotimpurile de primăvară și vară, când aerul este plin de bucuria și frumusețea florilor înflorite. Este deosebit de potrivită pentru îmbrăcămintea în timpul zilei, indiferent dacă participați la o petrecere, vă plimbați printr-un parc sau vă bucurați de un brunch pe îndelete sau de un prânz cu prietenii. Natura ușoară și caldă a parfumului îl face o alegere versatilă pentru orice ocazie.
Acest parfum se adresează atât bărbaților, cât și femeilor care apreciază mirosurile calde și tentante. Captează esența unei persoane romantice și încrezătoare, care îmbrățișează frumusețea naturii și dorește un parfum care să le completeze personalitatea. Acest parfum este pentru cei care apreciază echilibrul delicat dintre notele florale și fructate și se bucură de o notă de căldură și senzualitate în parfumul lor.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Peony & Blush. FM 929 este un parfum florale cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bujor, măr, note fructate, note citrice.
Note de mijloc: trandafir de Damasc, dianthus, iasomie.
Note de bază: mosc alb, chihlimbar, mușchi, piele.

Categorii de parfum: floral.
Caracter: cald, vesel, tentant.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170929

Un comentariu:

  1. Anonim17:22

    Îmi place acest parfum și l-am cumpărat după ce am mirosit o mostră. Mi-a plăcut absolut mirosul delicios de măr roșu combinat cu o notă de seducție de note florale. Mi-a dat un plus de încredere cu aroma minunată. Acesta este un parfum unic și din moment ce nu-mi place să miros ca toți ceilalți, apreciez parfumurile care sunt unice. Acesta este un parfum foarte ușor, dar rămâne aprins toată ziua. Cele mai bune parfumuri de vară pentru bărbați și femei.

    RăspundețiȘtergere