Parfum Lemnos Fougere Unisex FM 931

 

FM 931 parfum clone Ambrarem Histoires de Parfums replica de parfum

PURE Royal 931 parfum unisex. Captivează sentimentele cu amestecul său unic de note calde și atrăgătoare.
Mirosul se deschide cu o combinație bogată de fructe de pădure roz și trandafir, creând o aură catifelată și opulentă. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, note de piele și lemn de santal neted adaugă profunzime și complexitate, sporindu-i și mai mult alura. Notele de bază ale parfumului sunt un amestec de chihlimbar și vanilie, notele de bază sunt cele care oferă fundația și profunzimea mirosului.
Acest parfum miroase cu adevărat grozav în lunile mai reci, cum ar fi toamna și iarna. Notele sale calde și confortabile se îmbină armonios cu aerul curat, creând o atmosferă reconfortantă. Este deosebit de potrivită pentru ținute de seară și adaugă un aer de alură oricărei ocazii.
Indiferent dacă participați la un eveniment formal sau doriți să faceți o impresie de durată în timpul unei seri romantice, acest parfum FM este alegerea ideală.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Histoires de Parfums. FM 931 este un parfum lemnos cu o notă fougere.

Note de arome: 
Note de vârf: fructe de padure roz, pădure albă, trandafir.
Note de mijloc: iris, șofran, piele, lemn de chihlimbar.
Note de bază: vanilie, mușchi alb, lemn uscat, mosc.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: primar, neîmblânzit.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170931
pret, reducere, cumparare,

Un comentariu:

  1. Anonim16:12

    Parfumul este foarte puternic, chihlimbar, cu un fel de acord de piele. Pielea este dulce cu zmeura. Parfumul emană clar chihlimbar moale și cald, piele animală, completată de fumul de tutun.

    RăspundețiȘtergere