Parfum Citric Oriental Aromatic FM 721

 

FM 721 parfum replica Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision dupe

PURE 721 parfum citric pentru bărbați. Parfumul se deschide cu o explozie proaspătă, urmată de o notă aromatică captivantă și, în cele din urmă, se instalează într-o îmbrățișare caldă și condimentată. Este un amestec armonios de diferite elemente de miros care creează un miros unic și memorabil.
Parfumul se deschide cu o explozie de prospețime, combinând bergamota aromată și lavandă aromată. Pe măsură ce mirosul se instalează, ies la iveală notele de inimă calde și picante, care amestecă piper negru, scorțișoară și salvie. Notele de bază de lemn de cedru și mandarină verde adaugă o notă de senzualitate și profunzime acestui parfum intrigant.
Mirosul acestui parfum este potrivit atât pentru serile mai răcoroase, cât și pentru lunile mai reci ale anului. Compoziția sa bogată și intensă se pretează perfect toamnei și iernii, învăluind căldura purtătorului într-o aură confortabilă. Indiferent dacă ieșiți la o cină romantică sau participați la un eveniment formal, acest parfum completează nopțile întunecate și misterioase și vă sporește încrederea.
Amintiți-vă, acest parfum are rolul de a face o declarație, așa că alege o ținută care să reflecte stilul tău personal și să-ți arate încrederea.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Spicebomb Night Vision. FM 721 este un parfum citrice cu o notă orientală.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, pepene galben, portocală, lămâie, lavandă, salvie, măr verde.
Note de mijloc: coriandru, iasomie, frezie, cardamom, scorțișoară, piper.
Note de bază: boabe de tonka, lemn de cedru,chihlimbar, mosc, cistus.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: deschis, pozitiv, agitat.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100721
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu