Parfum Clasic Fougere pentru Bărbați FM 849

 

Parfum Pure Royal 849 asemanator cu Gucci Guilty Love Edition Pour Homme

PURE Royal 849 parfum pentru bărbați. Parfumul este proaspăt, aromat, cu puțin condiment. Parfumul are un miros placut lemnos care nu este prea puternic, dar miroase grozav si rezista ore intregi.
Parfumul se deschide cu note de vârf revigorante de grapefruit citrice și mandarine dulci și suculente, creând o aură energică și răcoritoare. Pe măsură ce mirosul se dezvoltă, ies la iveală note de inimă picante și aromate de ghimbir, lavandă și rozmarin, adăugând profunzime și complexitate compoziției.
Notele de bază de paciuli și chihlimbar, vetiver oferă o bază puternică parfumului. Aceste note adaugă un aspect senzual, făcând parfumul o alegere ideală pentru ținute de seară sau ocazii intime.
Acest parfum este potrivit în special pentru anotimpurile de toamnă și iarnă, când notele sale calde și puțin condimentate completează temperaturile mai reci de afară. Parfumul evocă o atmosferă confortabilă și intimă, făcându-l perfect pentru întâlniri romantice sau evenimente formale în aceste anotimpuri.
Se potrivește celor care au un gust rafinat și o înclinație pentru parfumul clasic. Parfumul sporește aura de farmec și masculinitate a purtătorului, lăsând o impresie de durată celor din jurul lui.
Când vine vorba de împerecherea ținutelor, acest parfum completează fără efort ținuta formală sau semi-formală. Parfumul adaugă o notă de lux și completează ansamblul de ținute, făcând o declarație puternică.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 849? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Guilty Love Edition Pour Homme. FM 849 este un parfum fougere cu o notă de lavandă.

Note de Pure Royal 849 parfum:
Note de vârf: mandarină, grapefruit, cistus, piper, rozmarin.
Note de mijloc: paciuli, ghimbir, lavandă, lemn de cedru, mușcate.
Note de bază: rășină benzoică, vetiver, chihlimbar, mosc, lemn uscat.

Categorii de parfum: fougere.
Caracter: clasic, luminos.
Parfum Federico Mahora 849 inspirat din Guilty Love Edition Pour Homme
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170849
Federico Mahora parfum Pure Royal 849 care seamana cu Love Edition Pour Homme

Un comentariu:

  1. Anonim11:50

    Am cumpărat acest parfum pentru soțul meu de Crăciun. Parfumul are un parfum ușor dulce și proaspăt, dar miros masculin. Notele nu indică deloc dulce, așa că poate că chimia pielii lui schimbă destul de mult acest lucru. Și lui îi place foarte mult parfumul.

    RăspundețiȘtergere