Parfum Femei Floral Fructat Seducător FM 493

 

FM 493 parfum replica YSL Mon Paris Intensement dupe

PURE 493 parfum pentru femei. Este un parfum seducător, dulce și ușor cald. Dulceața se dezvăluie prin notele de fructe. Dacă îți place parfumul floral-fructat, acesta este parfumul pentru tine.
Cu o combinație de acorduri fructate și florale, parfumul se deschide cu aroma dulce și suculentă a fructelor de pădure roșii și a portocalei. Notele de inimă dezvăluie acorduri de trandafir și frezie, adăugând o notă de eleganță și feminitate. În cele din urmă, notele de bază de patchouli și mosc alb creează o urmă caldă și senzuală.
Acest parfum rafinat este potrivit atât pentru ținuta de zi, cât și de seară, făcându-l o alegere versatilă pentru orice ocazie. În timpul anotimpurilor de primăvară și toamnă, aroma bogată și seducătoare a parfumului completează aerul rece și crocant, adăugând un strat suplimentar de alură ansamblului tău.
Când vine vorba de alegerea hainelor care să completeze acest parfum, optează pentru ceva care să-i reflecte intensitatea și alura.
Mirosul se caracterizează prin notele sale bogate și îmbătătoare, creând o aromă cu adevărat intensă și senzuală.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Mon Paris Intensement. FM 493 este un parfum floral cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: zmeură, coacăze negre, pere, portocală.
Note de mijloc: trandafir, frezie.
Note de bază: vanilie, mosc, cașmir, paciuli.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: seducător, dragoste.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 100493
Cumpărați de la FM World Preț Parfum Federico Mahora Romania

Un comentariu:

  1. Anonim10:49

    Parfumul miroase blând, frumos, elegant, modern și feminin. Prima dată când am deschis acest parfum în interior, am simțit imediat zmeura, ca dintr-un borcan de dulceață, dar a zburat repede și aproape până la sfârșit am simțit mirosul de trandafir. În sfârșit, pe piele rămâne ceva lemnos, ușor și plăcut.

    RăspundețiȘtergere