Parfum Floral Citric Fără Griji FM 491

 

FM 491 parfum replica Shiseido Rising Sun dupe

PURE 491 parfum pentru femei. Parfumul este citric si cremos in acelasi timp. Miroase a cașmir și apă sărată.
Acesta întruchipează esența unui răsărit radiant, evocând sentimente de căldură, energie și optimism. Mirosul se deschide cu note vibrante de citrice, delicat echilibrat cu acorduri florale și o notă de condiment. Pe măsură ce mirosul se instalează, iese la iveală o bază senzuală de mosc și cașmeran, creând o experiență de parfum fascinantă și de lungă durată.
Acest parfum rafinat este perfect pentru anotimpurile de primăvară și vară, când caracterul său proaspăt și înălțător se armonizează cu natura înflorită. Nu este un parfum tipic de vară, dar foarte plăcut pentru vremea caldă de vară. Parfumul dă un sentiment, despre o vacanță fără griji pe plajă. Mirosul său revigorant îl face potrivit atât pentru ținuta de zi cât și de seară, adăugând o notă de libertate fără griji.
Parfumul este conceput pentru femeia modernă, încrezătoare, care îmbrățișează viața cu pasiune și radiază forță interioară. Parfumul poate fi purtat lejer sau pentru ocazii speciale, adăugând o notă de lejeritate oricărei haine.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Sun Rising. FM 491 este un parfum floral cu o notă de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: ylang-ylang, lămâie, briză marină.
Note de mijloc: iasomie, trandafir, floare de portocal.
Note de bază: prune, cașmir, mosc.

Categorii de parfum: florale.
Caracter: senin, fără griji.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 100491

Un comentariu:

  1. Anonim11:09

    Vara, la o temperatură de +24, acest parfum s-a deschis magnific. În același timp, toate notele sunt amestecate într-un buchet atât de armonios încât nu poți scoate ceva separat. Acum percep acest parfum astfel: florale racoritoare, cremoase si cateva citrice revigorante.
    Mă imaginez pe plajă: soarele strălucitor, briza, mă ung cu loțiune de corp aproape inodoră și merg la plimbare.

    RăspundețiȘtergere