Parfum Lemnos Citric Elegant Bărbaţi FM 497

 

FM 497 PURE parfum replica K by Dolce & Gabbana dupe

PURE 497 parfum lemnos pentru barbatiAcest parfum FM miroase foarte masculin și sexy și durează destul de mult. Este un parfum destul de simplu, dar totuși elegant.
Parfumul se deschide cu note revigorante de citrice, precum grapefruit și lămâie, care îi oferă un început proaspăt și energic. Aceste note pline de viață sunt completate de amestecuri încântătoare de boabe de ienupăr, ardei iute și geranium, adăugând o notă de masculinitate și profunzime parfumului. Pe măsură ce parfumul se instalează, dezvăluie o bază de paciuli senzual și vetiver pământesc, creând un traseu cald și captivant.
Cu notele sale proaspete și înălțătoare, este deosebit de potrivită pentru primăvară și vară, adăugând o explozie de vitalitate zilei tale. Indiferent dacă mergi la birou, participi la o ieșire informală sau te bucuri de o seară romantică, acest parfum este însoțitorul perfect.
Acesta întruchipează calitățile unui adevărat gentleman cu o personalitate carismatică și magnetică. Acest parfum este pentru cineva care este sigur de sine, stilat și îmbrățișează o viață plină de pasiune și ambiție.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului K bi DG. FM 497 este un parfum lemnoase cu o notă de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: grapefruit, mandarină, lămâie, piper
Note de mijloc: ienupăr, lemn de cedru, chili, mușcate
Note de bază: paciuli, vetiver, mușchi, note lemnoase și chihlimbar

Categorii de parfum: lemnoase
Caracter: pozitiv, elegant
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100497
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Un comentariu:

  1. Anonim18:46

    Notele sună grozav, în special grapefruit, ienupăr și cedru. Am fost foarte surprins de cum miroase acest parfum, nimic altceva din colecția mea nu miroase cu adevărat ca acest parfum. Dacă sunteți în căutarea unui parfum curat, citric, suculent, de vară de zi cu zi, atunci acest parfum merită cu siguranță aruncat o privire.

    RăspundețiȘtergere