Parfum Oriental Citric Bărbaţi FM 495

 

FM 495 parfum replica Davidoff Cool Water Intense dupe

PURE 495 parfum pentru bărbați. Parfumul este unul fructat, transparent, proaspăt și demidulce. Mirosul parfumului combină note revigorante de mandarină, apă de cocos și chihlimbar, creând un miros revigorant și semidulce.
Este o compoziție bine echilibrată, care atinge armonia perfectă între prospețime și rafinament. Este un parfum versatil care poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar miroase în mod deosebit în anotimpurile mai calde, făcându-l o alegere ideală pentru primăvară și vară.
Se adresează celor care apreciază un parfum proaspăt și acvatic, dar își doresc și o notă de rafinament. Acest parfum întruchipează esența unui bărbat care este aventuros, sigur de sine și carismatic.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Cool water Intense. FM 495 este un parfum orientale cu o notă de citrice.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarin
Note de mijloc: apă de cocos
Note de bază: chihlimbar

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: transparent, primitor
Volum: 50 ml,
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100495
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Un comentariu:

  1. Anonim19:21

    Miroase masculin, lasă o urmă de parfum plăcut. De fapt imi place mai mult decat originalul. Recomand cu caldura daca iti plac parfumurile dulci. Alegere bună pentru parfumul de zi cu zi în zilele de primăvară și vară. Acesta este genul de parfum pe care îl port la plajă sau lângă piscină.

    RăspundețiȘtergere