Parfum Chypre Citric Răcoritor Unisex FM 987

 

FM 987 parfum clone MFK Aqua Universalis replica de parfum

PURE Royal 987 parfum unisex. Parfumul este un incantator care emana prospetime si eleganta. Mirosul său este un amestec revigorant de note crocante de citrice, flori albe delicate și o notă subtilă de mosc. Această compoziție creează un parfum curat, înălțător, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
Acest parfum versatil este perfect pentru zilele fierbinți, datorită naturii sale revigorante și uşoare. Parfumul este bine echilibrat, făcându-l potrivit atât pentru ocazii casual, cât și pentru ocazii formale, în timpul primăverii și verii. Indiferent dacă participați la o petrecere în grădină, vă plimbați pe plajă sau pur și simplu vă bucurați de o zi însorită, parfumul completează căldura și strălucirea primăverii și verii.
Parfum pentru persoanele care apreciază simplitatea rafinată și farmecul fără efort. Este pentru cei care doresc un parfum care să completeze încrederea lor. Atât femeile, cât și bărbații care preferă arome curate, proaspete, cu o notă de eleganță, vor găsi că acest parfum se potrivește perfect.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Aqua Universalis. FM 987 este un parfum chypre cu o notă florală.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamot, grapefruit roz, lămâie, mandarină galbenă, castravete, galbanum, frunze verzi.
Note de mijloc: iasomie, frezie, trandafir, crin vale, ozonic, hedionă, salicilați (solari), floare de portocal.
Note de bază: lemn de santal, mosc alb, orcanox, lorenox*, vetiver Java, santamanol*.

Categorii de parfum: chypre.
Caracter: pur, răcoritor, seducător.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170987
cumpărați online de la FM World

Un comentariu:

  1. Anonim11:01

    Miros dulce, confortabil, revigorant. Ca o înghițitură de suc proaspăt stors de la cele mai coapte portocale dimineața devreme într-o grădină de vară înflorită.
    Notele de citrice sunt foarte bune - nu sunt acre și dure, se simt însorite și strălucitoare. Dispoziția veselă de vară dă o culoare portocalie, iar un lacramioare abia audibil face parfumul lipsit de greutate, fragil, feminin. Un buchet foarte atent, elegant.

    RăspundețiȘtergere