Nutricode Good Mood Tea

 

Energizant în timpul zilei și relaxant în timpul nopții.
Confort toată ziua! Ceai din plante în plicuri pentru dimineața și seara cu ingrediente adaptate pentru a ajuta corpul să reziste provocărilor vieții de zi cu zi și să obțineți un somn odihnitor.
CEAI GOOD MOOD PENTRU ZI Se bea o dată pe zi - dimineața, după micul dejun, cel târziu la 9 dimineața. Nu depășiți doza recomandată (1 plic 2,5 g) pe zi.
CEAI GOOD MOOD PENTRU NOAPTE Se bea o dată pe zi - seara, înainte de culcare. Nu depășiți doza recomandată (1 plic 2,5 g) pe zi.

O zi cu bună stare


Cofeina conținută în guarana stimulează în mod natural energie. Ginseng, ginkgo biloba și bacopa susțin sistemul circulator, creierul și abilități cognitive, inclusiv memoria și concentrarea. Menta ajută procesele digestive și reduce disconfortul după masă. Ghimbirul, ceaiul verde, rowanul și lemnul dulce calmează reacțiile inflamatorii, întărind imunitatea sistemului. Produsul conține cofeină din semințe de guarana (nu mai mult de 32 mg pe porție). Pentru consum, cu excepția persoanelor intolerante la oricare dintre ingredientele din plante, femeilor gravide, mamelor care alăptează și copiilor sub 18 ani, precum și persoanelor cu probleme cardiace și / sau insuficiență renală, diabet și obstrucție a tractului biliar. Nu consumați cu alte produse care sunt o sursă de cafeină sau alte ingrediente cu un efect similar.

Calm de noapte


Extractul de lămâie și lavandă ajută la relaxare și un somn ușor. Verbena, urzicile și feniculul ajută la eliminarea toxinelor din organism. Păducelul ajută sistemul cardiovascular, în timp ce hibiscus, mușețelul și cistus stimulează imunitatea naturală a corpului. Pentru consum, cu excepția persoanelor intolerante la oricare dintre ingredientele din plante, femeilor gravide, mamelor care alăptează și copiilor sub 18 ani, precum și persoanelor cu probleme cardiace și / sau insuficiență renală, diabet și obstrucție a tractului biliar.

2 × 62,5 g | Pungi Eco TEA: 
25 x GOOD MOOD PENTRU ZI 
25 x GOOD MOOD PENTRU NOAPTE
Cod: 801109
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu