Citric Apa de Parfum Femei FM 851

 

Parfum Pure Royal 951 asemanator cu Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic Guerlain parfumuri

PURE Royal 851 parfum pentru femei. Este un parfum pozitiv și plin de gust care întruchipează spiritul unei plantații de citrice însorite. Acest parfum este un amestec îndrăzneț și revigorant de portocale și busuioc, cu o notă de lemn de santal la bază.
Notele de varf citrice ale mandarinei ofera o explozie de energie, in timp ce parfumul erbaceu si usor picant al busuiocului adauga complexitate si profunzime parfumului. Baza moale și atrăgătoare a lemnului de santal creează o bază subtilă, acel parfum fiind atât proaspăt, cât și senzual.
Acest parfum este potrivit pentru femeile încrezătoare și sofisticate care se bucură de arome proaspete și citrice, cu o notă de eleganță. Acest parfum este ideal în special pentru primăvară și vară, deoarece are o senzație ușoară și răcoritoare, perfectă pentru vremea mai caldă. Este un parfum care poate fi purtat atât ziua, cât și noaptea.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 851? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului L'eau Rɔsee. Este un parfum citric cu o notă de apă.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, portocală, grapefruit.
Note de mijloc: busuioc, floare de portocal, note verzi.
Note de bază: lemn de santal, lemn de portocal.

Categorii de parfum: citrice.
Caracter: revigorant, pozitiv, vese.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 170851
Cumpărați de la FM World preț parfum Federico Mahora Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu