Nutricode Red Clover Supliment Alimentar

 

Trifoiul roșu susține părul, pielea și unghiile sănătoase.
Trifoiul roșu este o plantă care a fost folosită de secole pentru proprietățile sale medicinale. Este o sursă bogată de nutrienți, inclusiv izoflavone, despre care s-a descoperit că oferă mai multe beneficii pentru păr, piele și unghii.
Capsule ce conțin puterea trifoiului roșu pentru păr, piele și unghii sănătoase! Capsulele conțin extract de trifoi roșu, o sursă excelentă de izoflavone, numite și fitoestrogeni. O compoziție perfectă de ingrediente care are grijă de sănătatea părului, a pielii și a unghiilor. Conține zinc, seleniu și biotină, care oferă un sprijin puternic pentru păr, piele și unghii. Vitamina B5 contribuie la reducerea oboselii și epuizării.
Trifoiul roșu este o modalitate naturală și eficientă de a susține părul, pielea și unghiile sănătoase. Profilul său bogat în nutrienți și diversele proprietăți medicinale îl fac un excelent plus pentru rutina ta zilnică. Luați în considerare adăugarea unui supliment alimentar cu trifoi roșu în dieta dvs. pentru a experimenta beneficiile pentru dvs.!

17 g | UN SISTEM DE 30 DE ZILE 30 CAPSULES
Cod: 801154
pret, reducere, cumparare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu