Parfum Expresiv Lemnos Aromatic FM 198

PURE Royal 198 parfum clone Gucci by Gucci Pour Homme replica de parfum
PURE Royal 198 parfum pentru bărbați. Parfumul emana un parfum expresiv si masculin care surprinde perfect esenta unui barbat increzator si puternic. Acest parfum este un amestec armonios de note de tutun, picante și aromate, creând o aromă irezistibilă.
Este cel mai potrivit pentru anotimpurile de toamnă și iarnă. Căldura și bogăția parfumului completează perfect aerul rece și ciugulitor al acestor luni mai reci.
Parfumul este cel mai potrivit pentru ținute de seară. Caracterul său extravagant și expresiv adaugă un plus de eleganță și alură oricărei ocazii de noapte, fie că este vorba de o cină romantică sau de un eveniment special.
Acest parfum este conceput pentru bărbații moderni care apreciază luxul rafinat și au un puternic simț al stilului.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului G by G Pour Homme. FM 198 este un parfum lemnoase cu o notă patchouli.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă.
Note de mijloc: piper negru, tutun.
Note de bază: patchouli, chiparos.

Categorii de parfum: lemnoase.
Caracter: extravagant, expresiv.
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170198
Parfum FM pret, parfumurile Federico Mahora Pure Royal

Un comentariu:

  1. Anonim11:26

    Parfumul este clasic dar modern, ușor de purtat și unic. Este un parfum masculin foarte drăguț, cu o notă de citrice crocantă, care evoluează într-un miros lemnos mai cald datorită notelor de tutun, paciuli și chihlimbar.
    Lucrez toată ziua și am nevoie de un parfum care să reziste toată ziua. Acest parfum se comportă bine prin faptul că mă rezistă toată ziua.

    RăspundețiȘtergere