Parfum Oriental Cald Picant FM 199

Parfum PURE Royal 199 asemanator cu Paco Rabanne One Million
PURE Royal 199 parfum pentru bărbați. Este un parfum popular și foarte recunoscut pentru bărbați, care are un profil de miros dulce și picant. Cea mai bună perioadă a anului pentru a purta sunt lunile mai reci de toamnă și iarnă. Notele calde și picante din parfum îl fac o alegere perfectă pentru vremea mai rece și poate fi purtat atât ziua, cât și noaptea.
Parfumul este perfect pentru club de noapte, petreceri, ocazii speciale. Este deosebit de potrivit pentru bărbații care sunt extroverti, îndrăzneți și nu se tem să iasă în evidență din mulțime.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 199? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului 1 Million. FM 199 este un parfum orientale cu o notă picantă.

Note de Pure Royal 199 parfum:
Note de vârf: mandarină italiană, mentă.
Note de mijloc: scorţişoară, trandafir turcesc, cardamon.
Note de bază: note de piele.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: bogat, multiplu.
Parfum Federico Mahora 199 inspirat din Million
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170199
Federico Mahora parfum pure royal 199 care seamana cu One Million

2 comentarii:

  1. Anonim11:50

    Un parfum extraordinar de placut, deosebit. Un miros elegant si fresh, persistent. Miroase super bine il recomand cu încredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20:45

    Acest parfum este oriental, chihlimbar, cald și destul de dulce. Trec printr-o perioadă ciudată din viața mea chiar acum când vreau să mă întorc la parfumurile pe care le purtam cândva. Tot ce este nou este uitat vechi. Parfumul este încă superb și adună un număr imens de complimente și, apropo, mai ales de la cei care își amintesc cum miroase.

    RăspundețiȘtergere