Parfum Oriental Cald-Condimentat FM 366

Parfum Pure Royal 366 asemanator cu Yves Saint Laurent Black Opium
PURE Royal 366 parfum pentru femei. Parfumul este un captivant rebel și urban, care emană mister și sexy. Cu amestecul său unic de note, lasă o impresie de durată, care este atât îndrăzneață, cât și senzuală.
Parfumul este caracterizat printr-un amestec bogat și captivant de cafea, vanilie și flori albe. Explozia inițială de cafea creează o aromă caldă și energizantă, în timp ce vanilia adaugă o notă de dulceață și senzualitate. Florile albe, inclusiv floarea de portocal și iasomia, adaugă parfumului o nuanță feminină.
Parfumul este conceput pentru femeia rebela si moderna, care vrea sa faca o declaratie. În lunile mai reci, căldura notelor de cafea și vanilie oferă o senzație confortabilă și reconfortantă, făcându-l un parfum ideal pentru toamnă și iarnă.
Cum miroase parfumul Federico Mahora 366? Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Black Opium. FM 366 este un parfum orientale cu o notă picantă.

Note de Pure Royal 366 parfum:
Note de vârf: piper roşu, floare de portocal, pară.
Note de mijloc: cafea, iasomie.
Note de bază: vanilie, patchouli, cedru.

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: sfidător, modern, sexy, răpitor.
Parfum Federico Mahora 366 inspirat din Black Opium
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20 %
Cod: 170366
Federico Mahora parfum Pure Royal 366 care seamana cu Black Opium

4 comentarii:

  1. Anonim14:18

    Este absolut superb! Un parfum persistent, care ma fascineaza. Imi place mult,pentru mine este ideal in serile de primavara.

    RăspundețiȘtergere
  2. FM 366 Crăciun11:43

    FM PURE Royal 366 este sexy și misterios - are un parfum dulce și gurmand. Sunt îndrăgostită de acest parfum uimitor care este unic și remarcabil. Nota de cafea este cea mai atrăgătoare și frumoasă din acest parfum datorită vaniliei prezente în el.
    Un parfum uimitor care îi înnebunește pe bărbați datorită combinației de note picante și seducătoare. Excelent pentru vremea rece și pentru Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai bun parfum pentru femei17:23

    Am fost sceptic când am încercat acest parfum, dar acum, mi-am pierdut mințile din cauza acestui miros. Acest parfum miroase atât de bine, este cea mai bună aromă de iarnă pentru mine. Este cel mai bun parfum pentru femei. Acest parfum îl voi cumpăra din nou.

    RăspundețiȘtergere
  4. parfum21:42

    Acest parfum este unul dintre puținele parfumuri pentru femei, pe care le ador absolut. Îl port chiar și când sunt singură acasă, pentru că miroase atât de minunat. Îmi place nota de cafea, care se îmbină frumos cu paciuli. Acesta este singurul meu parfum de cafea pentru femei. Este cu siguranță un parfum profund și învăluitor, puternic și dacă funcționează cu chimia pielii tale, așa cum face și pentru mine, îl poți purta peste tot.

    RăspundețiȘtergere