Supliment Alimentare INNER BALANCE

Supliment Alimentare INNER BALANCE
Supliment alimentare Inner Balance. Menține echilibrul acido-bazic. Un sistem lunar zi-noapte, 24 de ore de funcționare, pentru a menține echilibrul acido-bazic al organismului.
Pliculețe pentru zi cu pulbere dizolvantă, cu aromă de lămâie. Nutricode Inner Balance este bazat pe extractul din flori de trandafir Rosa Centifolia, care sprijină procesele fiziologice de eliminare a produselor metabolismului și ajută la menținerea echilibrului acido-bazic. În plus, zincul influențează pozitiv funcționarea sistemului imunitar și protejează celulele împotriva stresului oxidativ, iar împreună cu calciul ajută la menţinerea oaselor sănătoase. Magneziul și fierul reduc senzația de oboseală, iar potasiul și cuprul sprijină funcționarea sistemului nervos. Extractul de urzică susține eliminarea apei din organism. Conținutul unui plic se dizolvă în 200 ml de apă. Se folosește de 2 ori pe zi câte un plic.
Capsule pentru noapte. Datorită prezenței extractului de melisă și hameiului, capsulele pentru noapte facilitează adormirea și asigură un somn de calitate, contribuie în continuare la reducerea acidifierii organismului. Utilizaţi două capsule pe noapte, pe care trebuie să le luaţi cu multă apă (cel puțin un pahar).

Un comentariu:

  1. Anonim17:12

    Acesta este un supliment alimentar incredibil. Nu mi-am dat seama niciodată, care sunt importanța mineralelor și micronutrienților, pentru a ajuta la absorbția nutrienților. Mare pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. Simt că acest supliment alimentar funcționează imediat ce încep să îl iau. Aceasta înseamnă că îmi lipseau anumite oligoelemente care sunt vitale. Acum dorm mai bine noaptea și mă simt mai bine toată ziua. Nu pot trăi fără aceste minerale. Încercați acest lucru și veți fi uimiți. Prețul este, de asemenea, accesibil. Voi continua să cumpăr.

    RăspundețiȘtergere