Supliment Alimentare VITALITY BOOST

Supliment Alimentare VITALITY BOOST
Supliment alimentare VITALITY BOOST. Porția ta zilnică de energie pentru corp și minte. Este compoziție a unor elemente selectate perfect, care asigură fluxul de energie fizică și mentală în timpul zilei și o odihnă mai bună noaptea.
Pliculeţe pentru zi cu soluție cu aromă de portocale. Porția ta zilnică de energie. Niacina, acidul pantotenic și riboflavina, întărite suplimentar cu cofeină, reduc oboseala şi senzația de epuizare. În plus, acidul pantotenic asigură eficiența minții. Vitaminele din grupa B asigură un metabolism energetic corespunzător, au grijă de sistemul nervos și ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate. Tiamina este responsabilă cu funcţionarea corectă a inimii. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Utilizaţi zilnic, pe cale orală, conținutul unui plic. Produs adecvat pentru vegetarieni și vegani. Utilizaţi zilnic, pe cale orală, conținutul unui plic. Produs adecvat pentru vegetarieni și vegani.
Tablete pentru noapte. Sunt o sursă bogată de vitamine și minerale. Elementele tabletelor accelerează metabolismul, facilitează odihna pe timp de noapte, rezultând o creștere a energiei ziua. Cromul ajută la menținerea nivelului adecvat de glucoză în sânge și asigură metabolismul adecvat al macroelementelor nutritive. Magneziul susține echilibrul electrolitic. Seleniul ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Fierul participă la transportarea oxigenului în organism. Cuprul ajută la menținerea metabolismului energetic corespunzător. Zincul ajută ca metabolismul glucidelor și al acizilor să funcționeze corect iar piperina din piperul negru susține digestia și absorbția nutrienților. Utilizaţi 2 tablete pe noapte, înghiţându-le cu apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu