Parfum Oriental Lemnos Cald FM471

FM 471 parfum clone Paco Rabanne 1 Million Prive replica de parfum
PURE 471 parfum oriental pentru barbatiParfumul este un extravagant, care emană lux și rafinament. Mirosul său combină note calde și picante pentru a crea o aromă captivantă și misterioasă. Cu un amestec de scorțișoară, tutun și smirnă, acest parfum răspândește o aromă unică și extravagantă.
Parfumul este cel mai potrivit pentru anotimpurile de toamnă și iarnă, când vremea este mai rece. Mirosul său bogat și cald completează perfect aerul rece al acestor anotimpuri, creând un amestec armonios de parfum și vreme. În ceea ce privește ora din zi, este potrivită atât pentru ținuta de zi, cât și pentru cea de seară, făcându-l versatil pentru diverse ocazii.
Mirosul misterios și extravagant fac din parfum o alegere ideală pentru un bărbat care vrea să facă o declarație îndrăzneață și să emane masculinitate. Când vine vorba de ținuta perfectă pentru a completa acest parfum, un ansamblu extravagant și bine croit este ideal.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului 1 Million Prive. FM 471 este un parfum orientale cu o notă lemnoasă.

Note de arome: 
Note de vârf: mandarină, portocală
Note de mijloc: scorțișoară, tutun, cuișoare
Note de bază: patchouli, boabe de tonka, mir

Categorii de parfum: orientale.
Caracter: misterios, 
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100471
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

Un comentariu:

  1. Anonim20:00

    Elegant si persistent fara probleme, pe haine simti mirosu si 3 zile. Asta il face sa fie mai purtabil in situatii sociale decat 1 Million. Merita toți bani.

    RăspundețiȘtergere