Parfum Lemnos Fructat Dulce FM472

FM 472 parfum clone Creed Aventus replica de parfum
PURE 472 parfum lemnos pentru barbatiParfumul este renumit pentru parfumul sau expresiv și luxos. Eliberează un amestec armonios de note fructate, lemnoase și afumate, creând o aromă cu adevărat unică.
Deschizându-se cu o explozie suculentă de ananas, coacăze negre și măr, trece într-o notă de inimă de rozmarin, rășină și iasomie și se instalează într-o note de bază bogate de mosc, paciuli și cedru.
Acest parfum de lux este potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Versatilitatea sa îi permite să fie purtat atât în timpul zilei, cât și în timpul evenimentelor de seară, făcându-l o alegere perfectă pentru orice anotimp. În lunile mai calde, elementele proaspete și fructate evocă un sentiment de vitalitate și poftă, în timp ce pe vreme mai rece, nuanțele lemnoase și fumurii mai profunde oferă căldură și profunzime.
Parfumul este conceput pentru bărbatul modern, încrezător, care apreciază eleganța atemporală și luxul. Parfumul întruchipează puterea, luxul și succesul, lăsând o impresie de durată oriunde este purtat.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Aventus. FM 472 este un parfum lemnoase cu o notă fructată.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, coacăze negre, lămâie verde
Note de mijloc: măr, ananas, rozmarin, rășină elemi
Note de bază: mosc, patchouli, cedru

Categorii de parfum: lemnoase
Caracter: expresiv, luxos
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100472
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

2 comentarii:

  1. Anonim20:29

    Parfum perfect pentru barbatul aventurier, curajos, masculin. Acest parfum este definitia senzualitatii si a sex appeal - ului. Vrei un parfum care sa-ti aduca complimente din partea sexului frumos. Nu pot sa spun nimic in plus despre acest numit "rege al parfumurilor" ci doar faptul ca e chiar deosebit prin faptul ca nu este liniar si are o multime de note care se simt independent una de alta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cadou11:58

    Aceasta este a doua sticlă de FM parfum. Parfumul este atât de puternic, dar atât de natural și de curat. Acesta este cu adevărat cel mai minunat parfum pentru bărbați. Recomand cu drag acest parfum pentru a încerca singur. Ușor de comandat on-line, de asemenea, preț bun.
    P.S. (pentru femei). Acest FM parfum poate fi cadou de Crăciun sau de ziua de naștere pentru prieten.

    RăspundețiȘtergere