Parfum Fougere Proaspăt Barbati FM473

FM 473 parfum clone Sauvage replica de parfum
PURE 473 Parfum fougere pentru barbatiEste un amestec captivant de note proaspete și aromate care creează o aromă nobilă și rebelă. Mirosul se deschide cu o explozie de bergamotă suculentă, urmată de un amestec de note picante și lemnoase, inclusiv piper, ambră, lavandă și paciuli. Combinația acestor elemente conferă parfumului un caracter masculin și nobil.
Acest parfum este versatil și potrivit pentru diverse ocazii de-a lungul anului. Este deosebit de potrivită pentru anotimpurile mai reci, cum ar fi toamna și iarna, deoarece notele sale calde și picante completează atmosfera întunecată a acestor vremuri. Cu toate acestea, poate fi purtat și în lunile de primăvară și vară, adăugând o notă nobilă oricărui ansamblu.
Atrage acei bărbați care apreciază un parfum atât nobil, cât și rebel. Atractia sa atemporala si versatilitatea permit parfumului sa suplimenteze orice tinuta, fie ca este vorba de un eveniment formal sau de o zi casual.
Mirosul parfumului este asemănător cu cel al parfumului Sauvage. FM 473 este un parfum fougere cu o notă de levandă.

Note de arome: 
Note de vârf: bergamotă, piper roz
Note de mijloc: chihlimbar, lavandă
Note de bază: patchouli, vetiver, lemn uscat

Categorii de parfum: fougere
Caracter: proaspăt, nobil, neobedient
Volum: 50 ml
Concentraţia de parfum: 20%
Cod: 100473
Federico Mahora parfum pret, Parfumuri FM World online

4 comentarii:

  1. Anonim19:16

    Aroma de citrice, intr-o tratare clasica, aduce aminte de conceptul traditional al unei colonii barbatesti de calitate. Un parfum clasic, pe care trebuie sa-l adaugati in colectie alaturi de parfumuri mai moderne, potrivit in special pentru evenimente formale care necesita prestanta si eleganta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aroma13:42

    Parfumul senzual, proaspăt, ușor dulce, rebel rămâne chiar și pentru a doua zi. Aș clasifica acest parfum în primul rând ca fum și lemnos. Acesta este parfumul perfect pentru utilizarea de zi cu zi sau chiar pentru o întâlnire la noapte. Cu siguranță va cumpăra din nou în viitor. Dacă sunteți în căutarea unui cadou minunat pentru celălalt semnificativ, acesta este.

    RăspundețiȘtergere
  3. proaspăt21:57

    Deschiderea este proaspătă picantă, ușor dulce. Acest parfum îl port când am nevoie de o explozie de energie sau injecție de endorfine. Unul dintre parfumurile mele preferate din colecția mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai bun parfum masculin10:41

    Acesta este parfumul FM preferat al soților mei. Am cumpărat FM 473 ca cadou de Crăciun pentru soțul meu. Parfumul este minunat și soțul meu este foarte mulțumit de cadoul său. Acest parfum miroase a bărbat.

    RăspundețiȘtergere